Bountyrutor

Mer info

  • Ingredienser:

     

    1 dl kokosolja
    2 dl kokosflingor
    1 tsk vaniljextrakt eller 1/2 tsk vaniljpulver
    2 tsk xylitol (björksocker)
    1 dl sockerfri mörk choklad

  • Instruktioner:

     

    Blanda ihop kokosoljan och kokosflingorna med vaniljen & sötningen. Du kan smälta kokosoljan först om du tycker det är smidigare att blanda ihop allt när oljan är rinnig. Bred ut massan i en form som du täckt med bakplåtspapper. Ställ formen i frysen. Smält chokladen. Ta ut formen från frysen och häll i chokladen. Ställ formen i frysen igen tills chokladen hårdnat. Skär i bitar och förvara i frysen eller kylen.

Emelie Kamp

Jag vill inspirera dig att ta hand om din kropp så du har energi, glädje och ork att fullfölja dina drömmar.

Emelie Kamp är en kostrådgivare och wellness coach som skapar internetbaserade hälsoprogram samt jobbar som konsult åt företag för att få fler bra hälsoprodukter till Sverige.

www.emeliekamp.com

Våga leva sockerfritt