Tacokrydda

Tacokrydda utan oönskade tillsatser och med eget val av hetta!

Mer info

  • Ingredienser:

    1 msk chilipulver
    1 msk lökpulver
    1 tsk vitlökspulver
    1 msk paprikapulver
    1 msk spiskummin
    1/2 msk salt
    1/2 msk xylitol (björksocker)
    1 tsk torkad oregano
    1/2 tsk timjan
    1/2 tsk svartpeppar
    1/2 tsk - 1 msk cayennepeppar, enligt önskad hetta

  • Instruktioner:

     

    Blanda ihop allt och förvara i en lufttät burk. Det är lagom att använda ca 2 msk per 400-500 g nötfärs.

Emelie Kamp

Jag vill inspirera dig att ta hand om din kropp så du har energi, glädje och ork att fullfölja dina drömmar.

Emelie Kamp är en kostrådgivare och wellness coach som skapar internetbaserade hälsoprogram samt jobbar som konsult åt företag för att få fler bra hälsoprodukter till Sverige.

www.emeliekamp.com
Mer i denna kategori: « Svartvinbärssylt Tranbärssylt »
  • Start
  • Recept
  • Saffransmuffins med kokos (mjölk- & glutenfria)

Våga leva sockerfritt