Mjuk kokoskaka

Mer info

  • Ingredienser:

    0,75 dl xylitol (björksocker)
    2 ägg
    100 g smör
    1,5 dl kokosflingor
    1 msk fiberhusk
    1 tsk bakpulver
    1 krm vaniljpulver

  • Instruktioner:
     
    1. Vispa ägg och xylitol fluffigt. 
    2. Blanda ner smält smör. 
    3. Blanda de torra ingredienserna och rör ner. 
    4. Häll i långpanna ca 15x23 cm. 
    5. Grädda i 150 grader i ca 30 min. 
    6. Skär i ca 12-15 bitar när kakan svalnat. 
    7. Servera som den är eller med färska bär och en klick grädde.
     
    Inspirerad av Annika Rognehed, Bakglädje med LCHF
Emelie Kamp

Jag vill inspirera dig att ta hand om din kropp så du har energi, glädje och ork att fullfölja dina drömmar.

Emelie Kamp är en kostrådgivare och wellness coach som skapar internetbaserade hälsoprogram samt jobbar som konsult åt företag för att få fler bra hälsoprodukter till Sverige.

www.emeliekamp.com
Mer i denna kategori: « Mintchokladfudge Mjuk pumpakaka »

Våga leva sockerfritt