Glögg med granatäpple & fikon
Mer info
-
Ingredienser:
5 dl granatäppel- & fikonjuice (100 %, Kung Markatta)
1 paket glöggkryddor
5 dl alkoholfritt rött vin
önskad sötning (vi använde flytande stevia & xylitol/björksocker) -
Instruktioner:
Häll i juicen & vinet i en kastrull tillsammans med glöggkryddorna. Värm upp till ca 80 grader och låt sedan stå och dra ca 60 min under lock. Sila bort kryddorna och värm upp inför servering. Smaka av och söta eventuellt med xylitol och/eller flytande stevia. Servera gärna med skalade mandlar och gojibär.
Emelie Kamp
Jag vill inspirera dig att ta hand om din kropp så du har energi, glädje och ork att fullfölja dina drömmar.
Emelie Kamp är en kostrådgivare och wellness coach som skapar internetbaserade hälsoprogram samt jobbar som konsult åt företag för att få fler bra hälsoprodukter till Sverige.
www.emeliekamp.com