Chokladdoppade mandelkakor

Mer info

  • Ingredienser:

     

    3 msk kokosmjöl
    3 dl mandelmjöl
    0,5 dl xylitol
    1 msk vispgrädde
    1 msk vatten
    1 ägg
    1 tsk bakpulver
    1 krm vaniljextrakt
    45 g smält choklad som topping

  • Instruktioner:

     

    Blanda torra ingredienser, och sen alla blöta. Vispa ihop allt tillsammans.
    Rulla små bollar och platta till dom lite på plåten. Grädda i 200 grader i ca 10 min.
    Smält chokladen och doppa de små kakorna i chokladen.
    Låt chokladen på kakorna stelna innan servering.

Emelie Kamp

Jag vill inspirera dig att ta hand om din kropp så du har energi, glädje och ork att fullfölja dina drömmar.

Emelie Kamp är en kostrådgivare och wellness coach som skapar internetbaserade hälsoprogram samt jobbar som konsult åt företag för att få fler bra hälsoprodukter till Sverige.

www.emeliekamp.com

Våga leva sockerfritt