Pepparkaksmuffins - glutenfri, LCHF

Mer info

  • Ingredienser:

    100 g smör
    3 ägg
    1 dl crème fraiche
    2 dl grädde
    1 dl xylitol (björksocker)
    2 dl mandelmjöl
    1 dl kokosmjöl
    2 tsk bakpulver
    1 msk psylliumfröskal 
    en nypa vaniljpulver
    1 nypa salt
    2 tsk kanel + 2 tsk ingefära + 2 tsk nejlika
    (eller 2 msk pepparkakskrydda)

  • Instruktioner:

     

    Vispa ägg, xylitol och vaniljextrakt vitt och riktigt pösigt. Smält smöret, häll i crème fraiche och grädde. Banda alla torra ingredienser och blanda sedan ihop allt. Klicka smeten ner i den smörade formarna och gräda i 180 grader i ca 15 minuter. Låt svalna.

Emelie Kamp

Jag vill inspirera dig att ta hand om din kropp så du har energi, glädje och ork att fullfölja dina drömmar.

Emelie Kamp är en kostrådgivare och wellness coach som skapar internetbaserade hälsoprogram samt jobbar som konsult åt företag för att få fler bra hälsoprodukter till Sverige.

www.emeliekamp.com
Mer i denna kategori: « Peanut butter cups Pumpamuffins »

Våga leva sockerfritt